Τα είπε με τους Λιμενικούς ο Δήμαρχος Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Μαΐου 2024 15:30 Τα είπε με τους Λιμενικούς ο Δήμαρχος Λοκρών

Κοινή προσπάθεια για αναβάθμιση των λιμενικών υπηρεσιών στην περιοχή…

Το Δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο Ζεκεντέ, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας Γιώργος Γιαταγάνας, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης που τυγχάνει και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, Δημήτρη Νικολάου.

Συζητήθηκαν πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν το Λιμενικό Σώμα στο Δήμο Λοκρών και την αναβάθμιση της παρουσίας του, με την:

1. Αναβάθμιση του Λιμενικού Τμήματος Σκάλας Αταλάντης σε Λιμεναρχείο

2. Επανίδρυση του Λιμενικού Τμήματος Αρκίτσας

3. Μεταφορά της Διοικητικής υπαγωγής του Λιμενικού Τμήματος Λάρυμνας από την Εύβοια στη Φθιώτιδα

4. Λιμενικός έλεγχος και επίβλεψη λιμένων, αλιευτικών καταφυγίων και παραλίων.

«Ευχαριστούμε τον κ. Δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο ΖΕΚΕΝΤΕ για την διαχρονική στήριξη των αιτημάτων μας συνεχίζοντας μια δημιουργική συνεργασία με την Ένωση μας που μόνο οφέλη αποφέρει για όλους τους συναδέλφους και τους πολίτες», σημειώνει τέλος στην ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση