MENU
weather-icon 20 oC
Αναζήτηση:

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 88η ΔΕΘ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στην 88η ΔΕΘ

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 27 Ιουνίου…

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στην οποία τιμώμενη χώρα θα είναι η Γερμανία, και με σκοπό την προβολή και παρουσίαση των επιχειρήσεων του συνόλου της ελληνικής επικράτειας, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων σχεδιάζει τη διοργάνωση – από κοινού με τη ΔΕΘ Α.Ε. – ημέρα γευσιγνωσίας τροφίμων & ποτών.

Οι επιχειρήσεις – μέλη μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους, να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων καθώς και να προβούν σε πωλήσεις.

Το κόστος συμμετοχής της βασικής κατασκευής (ίχνος εδάφους & κατασκευή/ανάπτυξη βασικής δομής περιπτέρου) θα καλυφθεί από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Οποιαδήποτε τυχόν επιπλέον κατασκευή ή ενοικίαση επιπρόσθετου εξοπλισμού, θα βαρύνει τις επιχειρήσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή αποτελεί η αποστολή στελεχών που θα εκπροσωπήσουν την επιχείρηση στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με περίπτερο στην 88η ΔΕΘ θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων.

Οι επιχειρήσεις - μέλη του που είναι ταμειακά ενήμερες, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση που θα βρείτε ΕΔΩ & αποστέλλοντας την στο e-mail: info@fthiotidoscc.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2231021395 (Υπεύθυνος: κ. Χριστόφορος Παπαβασιλείου).