Λαμία: Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά κοντά στον Ε65 (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 13:56 Λαμία: Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά κοντά στον Ε65 (ΦΩΤΟ)

Ετοιμοπόλεμη και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμιέων…

Συναγερμός για πυρκαγιά στον Ε65 σήμανε μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (19/8) στο κέντρο της Πυροσβεστικής στη Λαμία.

Ο καπνός εντοπίστηκε στην αερογέφυρα στο ύψος του Φραντζή και άμεσα στο σημείο έφτασε το πρώτο περιπολικό πυροσβεστικό όχημα της Π.Υ. Λαμίας.

Τελικά η πυρκαγιά ήταν κάτω από τον αυτοκινητόδρομο σε ξερά χόρτα και σκουπίδια που είχαν πετάξει κάποιοι ασυνείδητοι. Για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς ενήργησαν συνολικά τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων που έφτασε με υδροφόρα και χωματουργικό μηχάνημα.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση και την άμεση κατάσβεση, δε χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο που περνά ακριβώς από πάνω, ωστόσο στην εθνική οδό βρέθηκαν πληρώματα τόσο από το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας όσο από το Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση