Πένθος στη ΔΑΟΚ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 08:47 Πένθος στη ΔΑΟΚ Φθιώτιδας

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα…

Ένας αγαπητός άνθρωπος, οικογενειάρχης και επιστήμονας που εργαζόταν στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Δ.Α.Ο.Κ.) Φθιώτιδας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Κωνσταντίνος Καραγάτσιος, έφυγε ξαφνικά για το μεγάλο ταξίδι.

Η απώλεια του μεγάλη όχι μόνο για τους δικούς του ανθρώπους αλλά και για τους συναδέλφους του στην Περιφέρεια Στερεάς που πληροφορήθηκαν τον αδόκητο χαμό του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας, ανάρτησε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Κωνσταντίνου Καραγάτσιου, ενός εξαίρετου γεωπόνου της ΔΑΟΚ Φθιώτιδας, που προσέφερε τις υπηρεσίες του στο πρόγραμμα δακοκτονίας.

Ο Κωνσταντίνος υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία και ανθρώπου, με αφοσίωση και υπευθυνότητα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού:

 «Η οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θρηνεί για την απώλεια του Κωνσταντίνου Καραγάτσιου. Ενός εξαίρετου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του στο πρόγραμμα της δακοκτονίας.  

»Ο Κωνσταντίνος Καραγάτσιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του, αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Με την εργατικότητα και την εντιμότητά του κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό όλων.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πλέον θερμά μας συλλυπητήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση