Φθιώτιδα: Σύλληψη 65χρονου με ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 14:20 Φθιώτιδα: Σύλληψη 65χρονου με ναρκωτικά

Είχε πάνω του τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με σχεδόν 370 γραμμάρια κάνναβης…

Ο έλεγχος της ΟΠΚΕ Λοκρών στον παράδρομο του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, κοντά στα Καμένα Βούρλα το βράδυ της Τετάρτης (28.8), είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 65χρονου που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 369,7 γραμμαρίων, καθώς και μία χαρτοπετσέτα με ακατέργαστη κάνναβη και υπολείμματα αυτοσχέδιου τσιγάρου κάνναβης, αναμεμειγμένο με καπνό, μεικτού βάρους 7,7 γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή (30/8) και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση