Το "Ευχαριστώ" στον Μητροπολίτη για την φιλοξενία παιδιών ΑμεΑ στην κατασκήνωση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 12:50 Το "Ευχαριστώ" στον Μητροπολίτη για την φιλοξενία παιδιών ΑμεΑ στην κατασκήνωση

«Ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων - φίλων του ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας κ.Παναγιώτης Αγγελάκης και ο ιδιοκτήτης του "ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" και των Κέντρων Διάγνωσης και Θεραπείας "ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ" κ. Παναγιώτης Παπαδήμας, ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών για την τέλεια φιλοξενία στο κατασκηνωτικό κέντρο "Αγ. Αικατερίνη" στο Καινούριο Φθιώτιδας.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παιδιά με αναπηρία φιλοξενήθηκαν από τις 19 έως τις 25 Αυγούστου στο κατασκηνωτικό κέντρο με το προσωπικό της κατασκήνωσης να προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του στα παιδιά. 

Ο Σεβασμιώτατος κ.κ.Συμεών για μια ακόμη φορά έδειξε την ευαισθησία του στα άτομα με αναπηρία.  

Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε να συνεχίσει το θεάρεστο και άγιο έργο που διακονεί».

Με εκτίμηση  
Παναγιώτης Αγγελάκης πρόεδρος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων - φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας 

Παναγιώτης Παπαδήμας 
Ιδιοκτήτης ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ "Πρόσβασις" και Κέντρων Διάγνωσης και Θεραπείας "Πρόσβασις"

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση