Τα κορυφαία πλαίσια κρεβατιού από την VOLCANO… τα μοναδικά που κατασκευάζονται 100% από σίδηρο.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 10:32 Τα κορυφαία πλαίσια κρεβατιού από την VOLCANO… τα μοναδικά που κατασκευάζονται 100% από σίδηρο.

Η VOLCANO ως η κορυφαία εταιρία στο χώρο της Χειροποίητης Μεταλλικής Κρεβατοκάμαρας… Τώρα προσφέρει και τα ποιοτικότερα τελάρα κρεβατιού στην ελληνική αγορά.

Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι απαραίτητος για τη διατήρηση τόσο της ψυχικής όσο και της σωματικής υγείας. Ο καλός ύπνος ξεκινά από το καλό κρεβάτι, δηλαδή το στρώμα και το πλαίσιο.

Την σημασία ενός καλού στρώματος την γνωρίζουν όλοι υποβαθμίζοντας άθελά τους όμως συχνά το βασικό δομικό στοιχείο του κρεβατιού, την βάση που στηρίζει το στρώμα.

Οι λέξεις που χρησιμοποιούμε για αυτό το προϊόν είναι, πλαίσια κρεβατιού, τελάρα κρεβατιού, σομιέ κρεβατιού, βάση κρεβατιού…

Οι πιό συνηθισμένες βάσεις για το κρεβάτι είναι,

  1. Οι μεμονωμένες ξύλινες τάβλες, που είναι η παλαιότερη και οικονομικότερη λύση που όλοι γνωρίζουμε με βασικό μειονέκτημα ότι  μετακινούνται, τρίζουν ή σπάνε.
  2. Τα πλαίσια κρεβατιού, που είναι συνήθως περιμετρικά κατασκευασμένα από μέταλλο και εσωτερικά τοποθετούνται ξύλινες λάτες σε σταθερές αποστάσεις μεταξύ τους. Το βασικό μειονέκτημα τους και εδω ειναι οτι οι ξύλινες τάβλες τρίζουν ή σπάνε όταν δέχονται πίεση.

Τα μεταλλικά πλαίσια κρεβατιού από την VOLCANO είναι η κορυφαία επιλογή για την βάση του στρώματος διότι είναι τα μοναδικά της αγοράς κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από σιδηρο υψηλής αντοχής, έτσι αποφεύγουμε όλα τα μειονεκτήματα που έχουν τα πλαίσια με ξύλινες τάβλες, όπως τρίξιμο, μετακίνηση ή σπασμένες τάβλες.

Γιατί είναι τα κορυφαία?

  1. Είναι τα μοναδικά που δέχονται εώς 400 κιλά βάρος.
  2. Σχεδιασμένα για όλα τα κρεβάτια (Ξύλινα και Μεταλλικά)
  3. Τα Μοναδικά Τελάρα που "Κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου από Σίδηρο υψηλής αντοχής."
  4. Ξεχάστε για Πάντα τα τριξίματα και τις σπασμένες ξύλινες τάβλες.
  5. Βοηθούν στην Άριστη Συμπεριφορά του στρώματος και στην Απόλυτη Σταθερότητα Κάθε Τύπου Κρεβατιού.
  6. Κατασκευάζονται σε δύο Κομμάτια για εύκολη Μεταφορά και Τοποθέτηση.
  7. Τα Μόνα με "Εγγύηση εφ όρου ζωής."
  8. Τα μόνα πλήρως απομαγνητισμένα για την ασφάλεια σας.
  9. Έχουν άριστη σχέση ποιότητας τιμής.

Μακροζωία στρώματος

     Τα μεταλλικά πλαίσια κρεβατιού εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή βάρους, εμποδίζοντας το στρώμα να χαλάσει.

     Ένα στιβαρό και ποιοτικό σομιέ κρεβατιού, προστατεύει το στρώμα από στρέβλωση ή δημιουργία σβόλων και παρατείνει τη ζωή του.

Ένας ποιοτικός σομιές μεταλλικός,  σε συνδυασμό με έναν στιβαρό σκελετό κρεβατιού διασφαλίζει ότι οι ευεργετικές ιδιότητές του στρώματος, όπως ο αφρός μνήμης ή η απόκριση στρώματος ελατηρίων, συνεχίζουν να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Ομοιόμορφη κατανομή του σωματικού βάρους

Η ομοιόμορφη κατανομή του σωματικού βάρους, μειώνει τα σημεία πίεσης σε ευαίσθητες περιοχές όπως οι ώμοι, οι γοφοί, το κάτω μέρος της πλάτης και ελαχιστοποιεί την ενόχληση και τον πόνο. Επιπλέον, η ομοιόμορφη κατανομή βάρους βοηθά στην ανακούφιση της πίεσης στη σπονδυλική στήλη, διατηρώντας τη φυσική της καμπύλη, μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων προβλημάτων στην πλάτη.

Μείωση θορύβου

Σε αντίθεση με τα ξύλινα πλαίσια κρεβατιού, τα οποία μπορεί να τρίζουν με την πάροδο του χρόνου, τα μεταλλικά πλαίσια της VOLCANO είναι αθόρυβα.

Αυτή η ιδιότητα εξαφανίζει τις περιττές διακοπές ύπνου λόγω θορύβου και είναι ιδιαίτερα ευεργετική για όσους κοιμούνται ελαφρά, μειώνοντας την πιθανότητα να ξυπνήσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας ή να ξυπνάνε τον διπλανό τους.

Μέταλλο: Ο “ελβετικός σουγιάς” του design

Η τέχνη της κατασκευής μεταλλικών σκελετών κρεβατιών έχει εξελιχθεί τόσο πολύ από την VOLCANO που χωρίς υπερβολές το όριο στο design είναι η φαντασία του κατασκευαστή ή του πελάτη. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και φινιρίσματα που επιθυμεί ο πελάτης καθώς και ειδικών χαρακτηριστικών όπως για παράδειγμα η ρύθμιση ύψους.

Είναι και μια επιλογή με άριστη σχέση ποιότητας τιμής

Τα μεταλλικά πλαίσια της VOLCANO είναι και μια προσιτή επιλογή, (εκτός όλων των άλλων). Είναι μία προσιτή επιλογή όσο κι αν αυτό εκ πρώτης μοιάζει παρακινδυνευμένο για να το πει κανείς.

Μπορεί οι τιμές των πρώτων υλών να έχουν ανέβει στα ύψη και η επιλογή ενός ευτελούς υλικού για λόγους οικονομίας να φαντάζει συχνά σαν μία ελκυστική επιλογή, αν κάνετε μία έρευνα που να μοιάζει με …οικονομοτεχνική μελέτη εξετάζοντας τη συνολική οικονομική απόδοση συνυπολογίζοντας την αντοχή και την απουσία βλαβών ή συντήρησης , θα δείτε ότι μακροπρόθεσμα αξίζει η επιλογή ενός μεταλλικού πλαισίου από την VOLCANO.

Απόδειξη η επιλογή μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων  μαζικής αγοράς τέτοιων πλαισίων κρεβατιών προκειμένου να απαλλαγούν από την:

     ανάγκη συντήρησης,

     το ρίσκο της φθοράς του χρόνου

     και της γρήγορης αντικατάστασης ή επισκευής

Επίλογος

Η επένδυση σε ένα ποιοτικό μεταλλικό πλαίσιο κρεβατιού από την VOLCANO είναι ένας πρακτικός και αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου και να προάγετε τη συνολική ευεξία, εξασφαλίζοντας παράλληλα την μακροζωία του στρώματος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση