Δήμος Στυλίδας: Τροποποίηση απόφασης Δημάρχου για τον εντεταλμένο δ.σ. Νίκο Τριανταφύλλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 14:37 Δήμος Στυλίδας: Τροποποίηση απόφασης Δημάρχου για τον εντεταλμένο δ.σ. Νίκο Τριανταφύλλη

Μετά την κατάργηση των σχολικών επιτροπών…

Λόγω κατάργησης των Σχολικών Επιτροπών το αντικείμενο εργασίας των οποίων περνά στον Τομέα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης (Δ.Β.Μ)., με απόφαση του Δημάρχου Στυλίδας Γιάννη Αποστόλου, τον αναλαμβάνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τριανταφύλλης, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε την εποπτεία και ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας των Σχολικών Επιτροπών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Τριανταφύλλης έχει επίσης την εποπτεία και την ευθύνη πρόληψης της παραβατικότητας.

Επίσης, θυμίζουμε ότι η θητεία των ορισθέντων Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου είναι έως 07/01/2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση