Βγήκαν τα ΦΕΚ με τα ονόματα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 09:04 Βγήκαν τα ΦΕΚ με τα ονόματα των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση σε ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας  για 6.211 άτομα…

Δημοσιεύτηκαν στα ΦΕΚ 2616 και 2617/τ. Γ΄/ 27.8.2024 οι αποφάσεις που αφορούν στο μόνιμο διορισμό 6.211 εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, καθώς και στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων.

Οι διοριζόμενοι/ες υποχρεούνται να παρουσιαστούν στον/στην προϊστάμενο/η της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας από σήμερα Τρίτη 27 έως και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι διοριζόμενοι στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων οφείλουν να παρουσιαστούν ενώπιον του Γενικού Διευθυντή της οικείας Σχολής κατά την ως άνω προθεσμία.

Θυμηθείτε τους εκπαιδευτικούς που διορίζονται στη Φθιώτιδα ΕΔΩ.

ΦΕΚ 2616 (Γενική Παιδεία)

ΦΕΚ 2617 (Ειδική Αγωγή-Σιβιτανίδειος)

Τα δικαιολογητικά θα τα προσκομίσουν οι νεοδιόριστοι με την ορκωμοσία τους και ανάληψη υπηρεσίας, μπορείτε να τα βρείτε και στη σελίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση